Klippans Gokart med de snabbaste gokartarna och roligaste banan

DIN TOTALPARTNER INOM MASKINUTHYRNING
 
Wangeskog Hyrcenter är en stark och erfaren spelare inom maskinuthyrning. Vi vänder oss främst till bygg- och anläggningsentreprenörer samt deras underentreprenörer. Vårt mål är att vara heltäckande maskin- och ställningsleverantör till dig som kund. Det betyder att vi erbjuder allt från uthyrning av den lilla maskinen till att hjälpa dig med en komplett byggarbetsplats med el, värme och ställning.
 
Vi lever efter mottot ”Anlita oss – vi löser det”. Det betyder att vi vill vara mer än en leverantör – vi vill vara din samarbetspartner. Vi är flexibla, ser till ditt bästa och garanterar att allt fungerar genom hela processen. För vi vet att det som är bra för våra kunder, det är bra för oss.
 
PERSONLIG SERVICE ÄR A OCH O
 
Det som framförallt skapat vårt goda rykte hos kunderna är vår personliga service. Den sitter i väggarna. Tillsammans med våra kunder ska vi kännas som en enda stor familj. Du som kund ska kunna lita på att vi bryr oss, att vi alltid ställer upp. Nyckeln till den gedigna servicekänslan vi kan erbjuda dig är vår erfarna och engagerade personal. Vi är stolta över att varje dag arbeta hårt för att göra våra kunder nöjda. Uppstår det problem kan du lita på att vi släpper allt och rycker ut för att hjälpa dig på plats – och med ett lösningsorienterat sinne fixar vi det mesta.
 
SPÄNNANDE FRAMTIDSVISIONER
 
Sedan starten 2002 har vi stadigt växt och vi ser ljust på framtiden. Expansionsplanerna är stora – i dag finns vi i de tre storstadsregionerna och vi öppnar nya hyrcenter kontinuerligt. Utbudet i vårt sortiment breddas hela tiden och vi satsar nu på större entreprenadmaskiner.
 
Välkommen till oss du också!
Maskinuthyrning för proffs – från proffs
 
 

Samarbeten

 

Facebook

 
 
Klippans Gokart - gokart utomhus när det är som bäst
 
 

Bokning:

 

Tel:
0435-216 00 - Växel

Telefontid vardagar kl 10-12, 14-18

Email: jorgen@klippansgokart.se 

 

Priser:

 

Drop-in körning

1x10 min 170 kr

2x10 min 320 kr

3x10 min 470 kr


Läs mer om olika race

 

 

Adress & Vägbeskrivning:

 
Adress: Östra Ljungby / Bolestad
Vägbeskrivning: Söderifrån: Kör E4:an mot Jönköping/Stockholm. Ta av vid avfart 68 och sväng mot Klippan. Norrifrån: Kör E4:an mot Helsingborg. Ta av vid avfart 68 och sväng mot Klippan. Västerifrån: Kör väg 13 från Ängelholm mot Klippan. Österifrån: Kör väg 13 från Klippan mot Ängelholm . Oavsett var ni kommer ifrån så hamnar ni i Östra Ljungby. Vid Gulf macken kör ni söderut, där är skyltat med Kartingbana 2 km. Följ skyltarna tills ni är framme.