Klippans Gokart med de snabbaste gokartarna och roligaste banan

 

Race & Arrangemang

Alla våra race har namn från berömda banor runt om i världen, Daytona, Suzuka, samt Monza. Förutom dessa indivuduella race-former så har vi även lagtävling, med namn från det mest legendariska banan/loppet någonsin, Le Mans.

Daytona, Suzuka & Imola - individuella race

 

Individuell tävling där alla kör mot varandra.

Daytona GP - Individuellt race, minst 6 pers, helgdagar minst 8 pers.


Daytona-banan i USA är mest känd för sin roliga banlayout och den mytomspunna "korkskruven". Det är vårt mest populära race, alltid uppskattat, alltid rätt.


Tidsåtgång för upp till 15 pers är ca 1 timme + omklädnad och genomgång. Räkna med ytterligare ca 45 min per 15 personer som tillkommer.
 

Ett Daytona GP består av 10 min träning, 2 st kvalheat med lottad startordning samt en final med startordning efter resultaten i kvalheaten. 

Om ni är fler deltagare än 14 st, delar in er i grupper där alla möter alla i kvalheaten och kör två finaler istället. En B-final för de som har lyckats lite sämre i kvalheaten samt A-final för de som har lyckats bäst. Alla får köra lika mycket.

 
Pris 600 kr / deltagare 

Suzuka GP - Individuellt race, minst 6 pers, helgdagar minst 8 pers.


Suzaka i Japan är mångas favoritbana och ett kraftprov för alla förare. Känd för sin svåra kurva 130R som kräver sin man . För dig som känner för en utmaning.


Tidsåtgång för upp till 15 pers är ca 80 minuter + omklädnad och genomgång. Räkna med ytterligare ca 60 min per 15 personer som tillkommer.
 

Ett Suzuka GP består av 10 min kval, samt en final på 15 varv. Sen upprepar vi allt en gång till och kör ytterligare ett kval på 10 min och en andra final på 15 varv. Första kvalet bestämmer startordningen i Final 1, andra kvalet bestämmer startordningen i Final 2. Vinnare är den som har lyckats bäst i de bägge finalerna sammanlagt. 

Om ni är fler deltagare än 14 st, delar vi in er i grupper där de bästa tiderna i respektive kvalheat avgör startordning i finalen och vem som kör vilken final. Det blir två finaler istället för en. En B-final för de som har lyckats lite sämre i kvalet samt A-final för de som har lyckats bäst. När vi sedan börjar om igen med andra rundan står alla på noll igen oavsett placering i förgående final och det gällar att på nytt köra till sig en bra startposition i den avslutande finalen. Alla får köra lika mycket.

Pris 850 kr / deltagare 

Monza GP - Individuellt race, minst 6 pers,helgdagar minst 8 pers.


Monza- banan norr om Milano i Italien är klassisk Formel1 mark. Banan är känd för sina snabba lopp och håller den absoluta toppfarten i Formel1, drygt 369 km/h i en Williams/BMW.  För dig som har bråttom.


Tidsåtgång för upp till 15 pers är ca 30 minuter + omklädnad och genomgång. Räkna med ytterligare ca 30 min per 15 personer som tillkommer.
 

Ett Monza GP består i all sin enkelhet av 10 min kval, samt en final på 10 varv. 

Om ni är fler deltagare än 14 st, delar vi in er i grupper där de bästa tiderna i respektive kval avgör startordning i finalen och vem som kör vilken final. Det blir två finaler istället för en. En B-final för de som har lyckats lite sämre i kvalet samt A-final för de som har lyckats bäst. Alla får köra lika mycket.

Pris 450 kr / deltagare 

Le Mans - lagtävling

 

Le Mans är en lagtävling på tid, perfekt för teambuilding

Le Mans 24h är den klassiska biltävlingen i Frankrike där flera förare bildar ett lag och kör ett helt dygn, 24 timmar.
 

Riktigt så länge kör inte vi men upplägget är detsamma. Ett lag består oftast av 2-4 förare som kör en tävling på förutbestämd tid, ofta 1,5-3 timmar. Det lag som har avverkat flest varv när tiden är ute - vinner tävlingen. Under loppet görs ett flertal obligatoriska depåstopp med förarbyte. 

Tävlingen avslutas med prisutdelning med medaljer åt de tre främsta lagen. 

Le Mans 1½ - Lagtävling, 2-3 personer per lag, minst 8 lag, max 15 lag, 1½ timmes körning 

 

Le Mans 2 - Lagtävling, 2-4 personer per lag, minst 8 lag, max 15 lag, 2 timmars körning   

 

Le Mans 3 - Lagtävling, 3-6 personer per lag, minst 8 lag, max 15 lag, 3 timmars körning

I tiden ovan ingår inte tid för omklädnad, genomgång och prisutdelning
 
 
Pris 1.600 kr / lag
Pris 1.900 kr / lag
Pris 2.600 kr / lag

Samarbeten

 

Facebook

 
 
Klippans Gokart - gokart utomhus när det är som bäst
 
 

Bokning:

 

Tel:
0435-216 00 - Växel

Telefontid vardagar kl 10-12, 14-18

Email: jorgen@klippansgokart.se 

 

Priser:

 

Drop-in körning

1x10 min 170 kr

2x10 min 320 kr

3x10 min 470 kr


Läs mer om olika race

 

 

Adress & Vägbeskrivning:

 
Adress: Östra Ljungby / Bolestad
Vägbeskrivning: Söderifrån: Kör E4:an mot Jönköping/Stockholm. Ta av vid avfart 68 och sväng mot Klippan. Norrifrån: Kör E4:an mot Helsingborg. Ta av vid avfart 68 och sväng mot Klippan. Västerifrån: Kör väg 13 från Ängelholm mot Klippan. Österifrån: Kör väg 13 från Klippan mot Ängelholm . Oavsett var ni kommer ifrån så hamnar ni i Östra Ljungby. Vid Gulf macken kör ni söderut, där är skyltat med Kartingbana 2 km. Följ skyltarna tills ni är framme.