Klippans Gokart med de snabbaste gokartarna och roligaste banan

 

Vanliga frågor (FAQ)

Hur gammal / lång måste man vara?

 
Barn måste vara minst 10 år och 150 cm långa för att få lov att köra på utomhusbanan i Klippan. Vi har införskaffat en fjärrkontroll för att strypa gokartarna vilket gör att vi kan sänka åldersgränsen från tidigare 12 år. Oavsett om vi stryper gokartarna så kommer barn ändå upp i en ganska hög hög hastighet och det är inte alla barn som har mognad och motorik för det. Vi uppmanar alla föräldrar att inte låta era barn köra förrän de är mogna för det.
För att få lov att delta i ett race (våra kundarrangemang Monza, Daytona, Suzuka eller Le Mans samt våra Långloppstävlingar) ska man vara 15 år.

Måste man boka innan man kommer?

 

Nej, det behövs inte. På startsidan så skriver vi vilka lediga tider som finns innevarande vecka. Under dessa tider kan ni komma och köra utan föranmälan, oavsett hur många ni är. Dessa lediga tider förändras så kontrollera dem innan ni kommer ut till banan.

Hur många måste man vara för att boka?

 

För att boka ett arrangemang måste ni vara minst 5 personer (Monza GP) eller minst 6 personer (Daytona GP, Suzuka GP). På helgdagar är det minst 8 personer ett arrangemang. För ett Le Mans (lagtävling) ska ni vara minst 10 lag. Är ni färre kan ni ändå boka banan för er själva men då har vi ett minimipris som motsvarar det lägsta antalet deltagare för respektive race. Så för Monza är minimipriset 2.250 kr ( 3.600 kr helgdag), för ett Daytona är minimipriset 3.600 kr (4.800 kr helgdag) samt för ett Suzuka är minimipriset 5.100 kr (6.800 kr helgdag).

 

Är ni ett stort gäng (8 eller fler) som vill köra drop-in kan ni ringa och reservera tiden. Ni får alltid köra tillsammans, upp till max 18 personer, men även andra kunder kan kan köra tillsammans med er.

Vad händer om det börjar regna?

 

Att köra i regn är riktigt roligt. Man får lära sig kontrollera bilen och utnyttja greppet samtidigt som man försöker köra så fort som möjligt. För de flesta är detta en helt ny upplevelse.

Oftast går det bra att köra i regn men om det regnar riktigt mycket så måste vi ställa in.

Det är alltid upp till dig som är kund om ni vill köra i regn eller inte. Vill ni inte köra så ställer vi in eller försöker hitta en ny tid för er att köra.

 

Det kostar aldrig någonting om ni vill ställa in pga regn!

 

Samarbeten

 

Facebook

 
 
Klippans Gokart - gokart utomhus när det är som bäst
 
 

Bokning:

 

Tel:
0435-216 00 - Växel

Telefontid vardagar kl 10-12, 14-18

Email: jorgen@klippansgokart.se 

 

Priser:

 

Drop-in körning

1x10 min 170 kr

2x10 min 320 kr

3x10 min 470 kr


Läs mer om olika race

 

 

Adress & Vägbeskrivning:

 
Adress: Östra Ljungby / Bolestad
Vägbeskrivning: Söderifrån: Kör E4:an mot Jönköping/Stockholm. Ta av vid avfart 68 och sväng mot Klippan. Norrifrån: Kör E4:an mot Helsingborg. Ta av vid avfart 68 och sväng mot Klippan. Västerifrån: Kör väg 13 från Ängelholm mot Klippan. Österifrån: Kör väg 13 från Klippan mot Ängelholm . Oavsett var ni kommer ifrån så hamnar ni i Östra Ljungby. Vid Gulf macken kör ni söderut, där är skyltat med Kartingbana 2 km. Följ skyltarna tills ni är framme.