Teambuilding!
Utmana er själva eller era kunder. Skapa snabba och effektiva lag.
Känn farten och framförallt ha kul. En perfekt kick-off inför hösten.
Hos Lockarps Gokart gör vi er snabba. Laganda och effektivitet utvecklas efter att ha utmanat er själva hos oss.

Visste du att du har Nordens största gokartbana till förfogande bara ett stenskast från Malmö? Vi samarbetar dessutom med Malmös bästa golfrestaurang med konferensmöjligheter som ligger granne med banan.

Under september och oktober öser vi på med ett oslagbart erbjudande! För 599:- inkl moms får ni ett entimmes race-event samt en välsmakande lunch inkl dryck och eftermiddagskaffe. Det bästa är att ni klarar att genomföra detta under ca två timmar – snabbt och effektivt.

Ring 040-547060 eller boka direkt på www.lockarpsgokart.se (erbjudandet gäller bokning med minst 8 personer. Pris per person).

Välkomna!

Våra gokartar

Våra fina gokartar är 18 stycken Caroli Hammerhead 2012. Dessa är specialutrustade på flera punkter för att få den att kännas mer lik en tävlingskart samtidigt som att den är så säker som möjligt.
 
Utrustade med den nya typen av Hondas motor med högre kompression för bättre toppeffekt och variabel tändning för bättre acc ger det dig garanterat en mycket rolig stund. Dags att prova på de nya gokartarna på nordens största hyrkartbana?!
 
 
 

www.lockarpsgokart.se

040-54 70 60

bokning@lockarpsgokart.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från Lockarps Gokart? [#opt#]klicka här[#/opt#]