Sommar, sol och gokart
18 nya gokartar står uppställda och bara väntar på att köras.. 
Visst känns det att det börjar bli sommar. Vädret har varit fantastisk emellanåt och vi blickar framåt med tillförsikt. När värmen kommer så finns det så mycket man vill göra ute, varav gokart är en del av det.

Personalfest innan semestern? Ett evenemang med era kunder? Utmana ett företag som ni samarbetar med? Det finns mycket att  hitta på men det är hög tid att boka ert evenemang om ni ska hinna med.

För alla er som planerar svensexor och möhippor eller bara är morgontidiga så har vi glada nyheter. Numera så kan vi erbjuda tid på lördag morgon också. Mellan 9.00 - 11.00 håller vi extra öppet för att ni ska få en bra start på dagen.

Våra gokartar

Våra fina gokartar är 18 stycken Caroli Hammerhead 2012. Dessa är specialutrustade på flera punkter för att få den att kännas mer lik en tävlingskart samtidigt som att den är så säker som möjligt.
 
Utrustade med den nya typen av Hondas motor med högre kompression för bättre toppeffekt och variabel tändning för bättre acc ger det dig garanterat en mycket rolig stund. Dags att prova på de nya gokartarna på nordens största hyrkartbana?!
 
 
 

www.lockarpsgokart.se

040-54 70 60

bokning@lockarpsgokart.se

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från Lockarps Gokart? [#opt#]klicka här[#/opt#]