Ser mailet konstigt ut vänligen klicka här »
Sänkt pris på söndagens långlopp.
Sänkt pris på söndagens långlopp!
Vi har förstått att en del lag har svårt att få ihop till tre deltagare samt att det blir lite dyrt med få deltagare i laget. Så kan vi inte ha det!

Eftersom det är roligare med flera lag har vi bestämt att sänka priset från 3.000:- till bara 2.000:- för söndagens tävling samt att nu går det bra att ställa upp med 2-manna lag.

Vi hoppas att detta gör att fler lag anmäler sig och vi får till en riktigt fet tävling nu när vädret också verkar vara med oss. Så tveka inte längre utan skicka en anmälan till oss
eller ring/sms på 0709-539020.

PS. 
Det nya priset gäller givetvis också för de lag som redan anmält sig.

Tävlingsdatum:
Söndag 29 September


Långloppet är på 4 timmar med hyrkartar och är öppna för alla. Samling kl 13.00 med start av racet kl 14.00. Målflaggen faller kl 18.00 och det team som har avverkat flest varv vinner. För att alla ska ha en chans till vinst så får inte aktiva elitförare ställa upp i år.

Ta med dig kompisarna och anmäl ert lag!  
Startavgiften är nu bara 2.000:- per lag och laget behöver endast bestå av 2 man.


Anmälan görs genom att skicka ett mail till jorgen@klippansgokart.se. Det går också bra att ringa mig på 0709-539020.

Väderprognosen säger fint sensommarväder så passa på innan säsongen är över för 2013.

Mer info finns på www.klippansgokart.se

Våra gokartar

Våra fina gokartar är 16 stycken Caroli Hammerhead 2011. Dessa är specialutrustade på flera punkter för att få den att kännas mer lik en tävlingskart samtidigt som att den är så säker som möjligt.
 
Mest utmärkande är kanske den trimmade motorn från Moto Shütte med 50% mer effekt än den vanliga Honda gokartmotorn. Snabbaste gokarten som kan hyras i Sverige !?!