Klippans Långlopp 8 Sep -13
Årets sista långlopp går i solsken och sommarvärme!
Anmäl ditt lag och kom och rejsa med oss. 
I år kör vi 2 långlopp i en serie under säsongen. Givetvis kan man välja att bara vara med i ett av dem men två men roligast är förstås om man kör båda tävlingarna. För att alla ska ha en chans till vinst så får inte aktiva elitförare ställa upp i år.


Prispengar på sammanlagt 5.000:-

Nytt för i år är att ni kommer att tävla om mer än bara äran, nämligen prispengar.

Vinnaren av serien belönas med 3.000 kr.

Tvåan får 1.500 kr samt 500:- till trean.

Tävlingsdatum:
Söndag 21 Juli
Söndag 8 September


Efter varje deltävling har vi prisutdelning med pokal till vinnaren. Alla lag får poäng efter sin placering och efter sista deltävlingen den 8 Sep kommer vi ha stor prisutdelning med prispengar till de 3 första i serien.

Båda långloppen är på 4 timmar med hyrkartar och är öppna för alla. Samling kl 13.00 med start av racet kl 14.00. Målflaggen faller kl 18.00 och det team som har avverkat flest varv vinner, inte bara äran utan även den stora pokalen.

Det kommer inte finnas tid till någon träning innan racet startar så det är upp till alla att förbereda sig så väl som möjligt genom att träna på våra ordinarie lediga tider.
Ta med dig kompisarna och anmäl ert lag!  
Startavgiften är 3.000:- per lag / tävling.

Anmäler ni ert lag till alla tre tävlingarna i serien är kostnaden 5.400:- per lag och ska betalas innan första tävlingen.

Anmälan görs genom att skicka ett mail till jorgen@klippansgokart.se. Det går också bra att ringa mig på 0709-539020.

De uppgifter jag behöver är namn på laget, namn och e-mailadress till alla i laget, telefon till anmälaren/lagledaren. Har ni inte alla uppgifterna så anmäl laget ändå så kan ni komplettera med de andra uppgifterna efter hand.

Startavgiften kan betalas i förskott på bg 729-3996 eller så löser vi det på banan, med kort eller kontant.


Mer info om tävlingen såsom regler, poängberäkning mm hittar du på www.klippansgokart.se 

Våra gokartar

Våra fina gokartar är 16 stycken Caroli Hammerhead 2011. Dessa är specialutrustade på flera punkter för att få den att kännas mer lik en tävlingskart samtidigt som att den är så säker som möjligt.
 
Mest utmärkande är kanske den trimmade motorn från Moto Shütte med 50% mer effekt än den vanliga Honda gokartmotorn. Snabbaste gokarten som kan hyras i Sverige !?!