Då var det dags igen!

Ladies and Gentlemen, start your engines...
Söndagen den 28 september 2014

Anmäl ditt lag och kom och rejsa med oss. 
Nu börjar det bli tradition. Fjärde året i rad som vi kör ett långlopp i september. Vi tänker oss att köra med 12 lag i fyra timmar med depåstopp för tankning efter 2 timmar. Tävlingen är öppen för alla som har fyllt 15 år, nybörjare som mer erfarna.

Startiden är som vanligt kl 14.00 med samling vid 13-tiden och målflaggen faller kl 18.00 och det team som har avverkat flest varv vinner, inte bara äran utan även den stora pokalenTa med dig kompisarna och anmäl ert lag!  
Startavgiften är 2.400:- per lag.Anmälan görs genom att skicka ett mail till jorgen@klippansgokart.se. Det går också bra att ringa mig på 0709-539020.


Mer info finns på www.klippansgokart.se

Våra gokartar

Våra fina gokartar är 16 stycken Caroli Hammerhead. Dessa är specialutrustade på flera punkter för att få den att kännas mer lik en tävlingskart samtidigt som att den är så säker som möjligt. Till 2014 är de utrustade med bättre slicks, mycket uppskattade av våra kunder. Förutom bättre körkänsla är de mycket bättre i regn.
 
Mest utmärkande är kanske den trimmade motorn från Moto Shütte med 50% mer effekt än den vanliga Honda gokartmotorn. Snabbaste gokarten som kan hyras i Sverige !?!